Home > Over Onings > Segmenten

Onings Holland

Flowerbulbs

Segmenten

Snijhandel/broeierij

Het belang van een goede bloembol voor de importeur en kweker is voor Onings Holland heel duidelijk. Bij Onings vindt men daarom kwaliteit, uniformiteit en gebruiksvriendelijkheid. Onings werkt voor het gewenste resultaat alleen met de beste leveranciers en cultivars. De intensieve kwaliteitscontroles en communicatie met klant en leverancier, stelt Onings iedere dag in staat de beste soorten en bollen te selecteren.

Iedere regio heeft een eigen cultuur, klimaat, en trends maar ook een eigen economie en eisen op fytosanitair gebied. Onings Holland analyseert al deze factoren, zodat iedere klant kan worden voorzien van advies op maat. Een klant met Onings als partner is verzekerd van het hoogst haalbare resultaat.

Met het grootste assortiment in snij- en potlelies, kunt u bij Onings alle kanten op.

CTA -> Bekijk hier ons assortiment snijbloemen à

Droogverkoop

De directe verkoop van bloembollen, knollen en vaste planten aan consumenten is continu in ontwikkeling. Zo is men altijd op zoek naar vernieuwing en neemt de verkoop via internet toe. De combinatie van ons brede assortiment van bol- en knolbloemen en de nauwe samenwerking met onze afnemers, maakt Onings Holland tot de meest betrouwbare leverancier van bloembollen voor de droogverkoop. Ook voor inzicht in trends en marktontwikkelingen is Onings Holland het juiste adres.

Onings denkt mee met het ontwikkelen van verkoopconcepten. De aanlevering van beeldmateriaal voor een specifiek product of concept is voor Onings Holland geen probleem. Het succes van uw verkoop is van wederzijds belang.

Van onderstaande voorbeelden wordt toch iedereen enthousiast?

CTA -> Neem contact op voor meer informatie à

Landscaping

Wereldwijd ziet Onings Holland een toename in de aanleg van parken en het gebruik van groen in de architectuur. Bloembollen, -knollen en vaste planten zijn een belangrijk onderdeel van het geheel. Hierin speelt Onings Holland als leverancier van een breed assortiment bollen en knollen een belangrijke rol. Dankzij jarenlange ervaring in het leveren van bollen voor parken wereldwijd, heeft Onings de meest geschikte bollen in huis.

Denk aan strakke borders, een prachtige combinatie van bloemen en kleuren, zo lang mogelijk bloeiende bloemen of zoveel mogelijk bloei tegelijk. Met de soorten kennis van Onings is dit allemaal te bereiken.

Bekijk eerdere projecten waaraan Onings heeft bijgedragen

CTA -> Neem contact op voor meer informatie à

Volg ons op social media