Home » Geweldig eindbedrag Team Onings; € 20.165

Onings Holland

Flowerbulbs

Geweldig eindbedrag Team Onings; € 20.165

In het weekend van 25 en 26 mei ging Team Onings weer “op de pedalen” voor het goede doel tijdens De Westlandse Ride 2024. Binnen 24 uur moest er 6 keer een parcours van 30 kilometer worden afgelegd. Na afloop werd er een cheque uitgereikt met een bedrag van € 20.165.

Dit bedrag is opgehaald mede door middel van verschillende acties van “hoofdsponsor” Onings Holland Flowerbulbs, zoals de verkoop van bloembollenpakketten en het organiseren van een spinningmarathon. Maar ook dankzij de financiële, en fysieke inzet van alle Team Onings-leden is dit geweldige eindresultaat tot stand gekomen.

Fietsen door de nacht voor Support Casper

Omdat er binnen 24 uur 6 keer gefietst moest worden betekende ook dat er ’s nachts van slapen weinig terecht kwam. Op een aangepast parcours werd ook in het donker de nodige kilometers gemaakt. Door deze beproeving smaakte het eindresultaat extra zoet.

De cheque van Team Onings droeg een flinke steen bij aan het totaalbedrag wat De Westlandse Ride 2024 heeft opgehaald; € 235.000. Dit bedrag wordt gedoneerd aan stichting Support Casper, wat zich inzet in de strijd tegen alvleesklierkanker.

Volg ons op social media