Home » Over onings » Werken bij Onings Holland

Onings Holland

Flowerbulbs

Werken bij Onings Holland

Bij Onings Holland ben je trots op je werk. Je bent trots op de rijke historie van het familiebedrijf, op onze vooraanstaande positie als exporteur van bol- en knolgewassen inneemt en op het team waarmee we werken. We werken voornamelijk met leliebollen, maar ook met tulpen-, gladiolen-, irissen-, hyacintenbollen en andere bolgewassen. Onze geprepareerde bollen en knollen vinden hun weg over de hele wereld. Daarin hebben we een zeer goede naam hoog te houden. 

Op dit moment zoeken wij een enthousiaste:

‘Logistiek medewerker’ (fulltime)

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het samenstellen van de orders die naar onze klanten worden verzonden. Bijna al deze partijen gaan naar bestemmingen buiten Europa.

Als logistiek medewerker ben je veelzijdig inzetbaar en werk je onder andere aan:

  • zendingen klaar maken voor klanten
  • order picken uit de koelcellen
  • laden en lossen van containers en vrachtwagens
  • en ben je een betrouwbare pijler tijdens het inpakseizoen

Voor deze functie beschik je over goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wat af moet, dat moet af en in het hoogseizoen maak je graag overuren. Je hebt daarom geen 8-tot-5-mentaliteit.

Bij Onings Holland bieden we je een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Ook heerst er een prettige werksfeer.

Want werken bij een wereldbedrijf betekent ook natuurlijk een goede waardering.

Onze nieuwe, gemotiveerde collega stuurt een email naar info@onings.com ter attentie van Patrick Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen (0174-282230).

‘Bloemenkweker’ (fulltime)

In deze unieke functie ben je mede verantwoordelijk voor het opkweken van de lelieproeven. Jaarrond worden er partijen bollen geplant om hun kwaliteit te keuren en verschillende behandelingsmethodes te testen. Het gaat hier dus om de kwaliteit, niet om productie. In juni komen bezoekers vanuit de hele wereld kijken naar honderden verschillende soorten bloeiende lelies die door jou zijn gekweekt. Geen tuin ter wereld waar zo veel soorten lelies in bloei staan. De proefkas ligt aan de Nieuwe Tuinen 1 in Honselersdijk, is een hectare groot en is uitgerust met de benodigde systemen voor het kweken van lelies.

Voor deze functie beschik je over:

  • ervaring op het gebied van het kweken van bloemen
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • motivatie om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken

Geen dag is hetzelfde en het jaar wordt afgewisseld met drukke en rustige periodes. Je hebt daarom geen 8-tot-5-mentaliteit.

Bij Onings Holland bieden we je een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Ook heerst er een prettige werksfeer. Want werken bij een wereldbedrijf betekent ook natuurlijk een goede waardering.

Onze nieuwe, gemotiveerde collega stuurt een email naar info@onings.com ter attentie van Hans Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen op 0174 – 28 22 30.

Ben je geïnteresseerd om in een andere functie bij Onings te komen werken, stuur dan ook je cv naar info@onings.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet gewaardeerd.

Volg ons op social media