Home » Over onings » Werken bij Onings Holland

Onings Holland

Flowerbulbs

Werken bij Onings Holland

Bij Onings Holland ben je trots op je werk. Je bent trots op de rijke historie van het familiebedrijf, op onze vooraanstaande positie als exporteur van bol- en knolgewassen inneemt en op het team waarmee we werken. We werken voornamelijk met leliebollen, maar ook met tulpen-, gladiolen-, irissen-, hyacintenbollen en andere bolgewassen. Onze geprepareerde bollen en knollen vinden hun weg over de hele wereld. Daarin hebben we een zeer goede naam hoog te houden.

Op dit moment zoeken wij een enthousiaste:

Allround logistiek medewerker’ (fulltime)

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het samenstellen van de orders die naar onze klanten worden verzonden. Bijna al deze partijen gaan naar bestemmingen buiten Europa.

Als allround logistiek medewerker ben je veelzijdig inzetbaar en werk je onder andere aan:

  • zendingen klaar maken voor klanten
  • order picken uit de koelcellen
  • laden en lossen van containers en vrachtwagens
  • technisch onderhoud plegen aan de inpakmachines
  • en ben je een betrouwbare pijler tijdens het inpakseizoen

Voor deze functie beschik je over goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wat af moet, dat moet af en in het hoogseizoen maak je graag overuren. Je hebt daarom geen 8-tot-5-mentaliteit.

Het hebben van een technische diploma of ervaring op technisch vlak is een pré.

Bij Onings Holland bieden we je een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Ook heerst er een prettige werksfeer.

Want werken bij een wereldbedrijf betekent ook natuurlijk een goede waardering.

Onze nieuwe, gemotiveerde collega mailt een brief met cv naar info@onings.com ter attentie van Patrick Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen (0174-282230).

Ben je geïnteresseerd om in een andere functie bij Onings te komen werken, stuur dan ook je CV en brief naar info@onings.com.

Volg ons op social media