Home » Over onings » Werken bij Onings Holland

Onings Holland

Flowerbulbs

Werken bij Onings Holland

Bij Onings Holland ben je trots op je werk. Je bent trots op de rijke historie van het familiebedrijf, op onze vooraanstaande positie als exporteur van bol- en knolgewassen inneemt en op het team waarmee we werken. We werken voornamelijk met leliebollen, maar ook met tulpen-, gladiolen-, irissen-, hyacintenbollen en andere bolgewassen. Onze geprepareerde bollen en knollen vinden hun weg over de hele wereld. Daarin hebben we een zeer goede naam hoog te houden. 

Op dit moment hebben we de volgende fantastische vacatures:

Heftruck chauffeur / Logistiek medewerker (fulltime)

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het samenstellen van de orders die naar onze klanten worden verzonden. Het merendeel van onze producten gaan naar bestemmingen buiten Europa.

Als heftruck chauffeur / logistiek medewerker ben je veelzijdig inzetbaar en werk je onder andere aan:

  • zendingen klaar maken voor klanten
  • order picken uit de koelcellen
  • laden en lossen van containers en vrachtwagens
  • en ben je een betrouwbare pijler tijdens het inpakseizoen

Voor deze functie beschik je over goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wat af moet, dat moet af en in het hoogseizoen vind je het niet erg om overuren te maken. Je hebt daarom geen 8-tot-5-mentaliteit.

Bij Onings Holland bieden we je een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Ook heerst er een prettige werksfeer.

Want werken bij een wereldbedrijf betekent ook natuurlijk een goede waardering.

Onze nieuwe, gemotiveerde collega stuurt een email naar info@onings.com ter attentie van Patrick Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen (0174-282230).

'Commerciële functie' (inkoop en/of verkoop)

Zit handel in jouw bloed? Wil jij afwisseling in je werkzaamheden? Én wil jij ons commerciële team komen versterken? Dan hebben we bij Onings een vacature waar jij blij van wordt!

In deze commerciële functie start je in een jong en hecht team met ervaren collega’s. Met jouw initiatief zijn wij in staat verder te groeien. Onings is namelijk een van de grootste exporteurs van bloembollen en die naam houden we graag hoog.

De klanten van Onings bevinden zich in 50 landen, wat betekent dat jij in nauw contact staat met nationale en internationale relaties: van Nederland tot Colombia en Japan. Door de vrijheid die jij krijgt in deze functie zorg jij met jouw vaardigheden dat deze relaties onderhouden en aangesterkt worden

Mooie extra’s in deze functie:

  • Investeringen in jouw ontwikkeling
  • Een gezellige werksfeer
  • Mogelijkheden om deels thuis te werken

Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan direct via een email naar Sjoerd@onings.com ter attentie van Sjoerd Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen (0174-282230).

Junior Kwaliteitscontroleur / Keurmeester

Ben jij de junior Kwaliteitscontroleur / Keurmeester in ons groeiende Onings Team? Laat het ons weten! We zoeken een collega die samen met onze hoofdkeurmeester de kwaliteit waarborgt, zodat onze klanten over de hele wereld verzekerd zijn van de kwaliteit die bij Onings hoog in het vaandel staat.

De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, waarbij je onder andere

  • de bloembollen keurt bij binnenkomst en tijdens de bewaring
  • de lelieproeven beoordeelt in onze eigen proefkas
  • jouw waarnemingen digitaal in ons systeem verwerkt

Zo kunnen we met al deze informatie samen verder bouwen aan een nog beter resultaat bij onze klanten.

Voor deze functie beschik je over goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Bij Onings Holland bieden we je een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Ook heerst er een prettige werksfeer. Want werken bij een wereldbedrijf betekent natuurlijk ook een goede waardering.

Heb je nog vragen of wil jij deze uitdaging aan gaan, bel of mail dan naar onderstaand adres en wij staan je graag te woord voor verdere uitleg. Onze nieuwe, gemotiveerde collega stuurt een email naar info@onings.com ter attentie van John Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen (0174-282230).

Solliciteer direct!

Ik ben geïnteresseerd in

Volg ons op social media