Home » Lelieproeven van Onings bloeien 24/7

Onings Holland

Flowerbulbs

Lelieproeven van Onings bloeien 24/7

Begin juni van ieder jaar staan honderden verschillende leliesoorten te bloeien in de testkas van Onings Holland Flowerbulbs. Dit unieke moment is helaas maar van korte duur, maar vanaf nu staan de lelieproeven 24/7 te bloeien op de website van Onings Holland. Via een 360° tour zijn de proeven op ieder gewenst moment virtueel te bewonderen.

Al jaren lang plant Onings Holland monsters op van iedere leliepartij die na de oogst wordt geleverd. De monsters worden op verschillende momenten geplant met als doel om de meeste soorten tijdens de Dutch Lily Days, jaarlijks in de eerste week van juni, in bloei te hebben. Bezoekers uit alle hoeken van de wereld reizen af naar de testkas van Onings Holland in Honselersdijk om dit bloeiende spektakel van dichtbij mee te maken.

Niet iedereen is in staat geweest om de testkas tijdens de Dutch Lily Days te bezoeken. Naast de vele beelden die door Onings zijn gedeeld op hun website en social-media kanalen, is er nu ook een 360° tour ontwikkeld waardoor een groot deel van de proeven 24/7 virtueel tentoongesteld staan. De tour is zelfs op 2 momenten opgenomen, zodat zowel de snelle, als de trage soorten in optimale bloeistand te zien zijn. Ook wordt de top-50 van de Lily League 2022 in de tour extra uitgelicht. Het is zelfs mogelijk om live door een medewerker van Onings te worden rondgeleid. Neem hiervoor contact op met Onings Holland.

De 360° tour is te vinden op de verbeterde website van Onings Holland Flowerbulbs. Deze is nu ook voorzien van de testresultaten van de lelieproeven van 2022, en heeft een nieuwe database met Amaryllis soorten.

Volg ons op social media