Home » Vietnamese ambassadeur op bezoek in de proefkas van Onings Holland

Onings Holland

Flowerbulbs

Vietnamese ambassadeur op bezoek in de proefkas van Onings Holland

Op dinsdag 11 mei brachten de ambassadeur, plaatsvervangend ambassadeur en consuls van de Vietnamese ambassade een bezoek aan World Horti Center, KP Holland en Onings Holland Flowerbulbs. Zij werden ontvangen en begeleid door afgevaardigden van The Netherlands Vietnam Horti Business Platform U.A. (NVHBP) en World Horti Center (WHC).

Tijdens het bezoek aan de proefkas maakte de vierkoppige delegatie, bestaande uit de nieuwe Vietnamese ambassadeur Mr. Pham Viet Anh, de plaatsvervangend Ambassadeur Mr. Nguyen Hoang Hai, de nieuwe consul Mrs Vo Thi Ngoc Diep en de vertrekkende consul Mr. Nguyen Hai Tinh kennis met de lelieteelt en -handel. In het bijzonder, de leliehandel naar, en in Vietnam. Door een stevige marktpositie van Onings Holland in Vietnam kreeg de delegatie een helder overzicht van de leliemarkt en hoe belangrijk de lelie tegenwoordig is in hun land.

Voor meer informatie over het bezoek van de ambassadeur aan Westland, ga naar: https://www.worldhorticenter.nl/nl/nieuws/nederlandse-glastuinbouw-sterke-relatie-met-vietnamese-overheid

Volg ons op social media