Home » Bloembollenactie levert € 6.800,- op voor De Westlandse Ride

Onings Holland

Flowerbulbs

Bloembollenactie levert € 6.800,- op voor De Westlandse Ride

De jaarlijkse bloembollenmarkt met de naam Flowerbulb Festival was dit jaar weer een groot succes.  

Voor het zevende jaar op rij werd de loods van Onings voor een dag omgetoverd tot een bloembollenmarkt voor consumenten. Met veel belangstelling en enthousiasme zijn bloembollenpakketten, met onder andere tulpen, verkocht. Dit resulteerde in een fantastische opbrengst van € 6.800. 

De bloembollen zullen in het najaar worden geplant en zorgen in het voorjaar voor prachtige gekleurde tuinen. Bloemen maken mensen blij en in combinatie met een grote opbrengst voor De Westlandse Ride, maakt dit een geweldige actie die Onings volgend jaar ook weer gaat organiseren. 

Frans Onings en Sjoerd Onings hebben aan Paul Franke, Aad van der Valk en Jason Koot van De Westlandse Ride de cheque overhandigd.  

Onings Holland Flowerbulbs levert bloembollen aan bloemenkwekerijen en parken in meer dan 50 landen en is daarnaast ambassadeur van de Keukenhof. Onings doet op 25 en 26 mei voor de derde keer mee aan De Westlandse Ride, een fietsevenement waarbij in 24 uur in totaal 180 km door het Westland wordt gereden, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel dat bijdraagt aan de bestrijding van kanker. 

Volg ons op social media