Home » Covid-19 en virtuele tour testkas

Onings Holland

Flowerbulbs

Covid-19 en virtuele tour testkas

Geachte branchegenoten,

Er is geen twijfel dat ook onze geliefde bollenbranche zwaar gebukt gaat onder de huidige omstandigheden die de Coronacrisis met zich meebrengt; Bloemenkwekers krijgen hun bloemen niet verkocht, de export wordt belemmerd door zware maatregelen die per land worden bepaald en bollentelers zien hun teelt drastisch in waarde dalen. Helaas gaat geen enkele crisis zonder het maken van offers en het nemen van verantwoordelijkheden.

Een relatief kleine, doch pijnlijke consequentie van deze crisis is het annuleren van de jaarlijkse “Dutch Lily Days” dat zojuist is bekendgemaakt. Ondanks dat we u graag hadden verwelkomt in onze testkas om ons complete assortiment en de bloeiresultaten te tonen, respecteren we dit besluit en zullen wij er alles aan doen om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en u op een virtuele rond te leiden door onze kas. De eerste rondleiding geven we via de volgende link: https://www.facebook.com/oningsholland/videos/666559157428861/

Deze bizarre tijden doen je ook beseffen wat je hebt. De relaties die we in de afgelopen 70 jaar hebben opgebouwd zijn voor Onings van groot belang. Daarom willen we hierbij iedereen een hart onder de riem steken. Bovendien hopen wij natuurlijk dat u en uw dierbaren gezond, en het coronavirus bespaard blijven.

Wij zullen er alles aan doen om, samen met u, op volle kracht vooruit te blijven gaan. Hou vol, wees positief en blijf doorgaan met uw teelt. Ook deze crisis is tijdelijk. En door de wereld te blijven kleuren met onze bollen en bloemen, dragen we met z’n allen bij aan het algemene geluksgevoel.

Met vriendelijke groet,

Onings Holland Flowerbulbs

Volg ons op social media