Home » Team Onings haalt € 21.250 op voor De Westlandse Ride

Onings Holland

Flowerbulbs

Team Onings haalt € 21.250 op voor De Westlandse Ride

Tijdens De Westlandse Ride heeft Team Onings, met Onings Holland als hoofdsponsor, maarliefst € 21.250 euro gedoneerd aan het doel van dit jaar: de relatie tussen gezonde voeding en kanker, onder leiding van Prof. dr. Bangma en zijn team van het Erasmus MC. Team Onings heeft dit bedrag bereikt door o.a. het verkopen van bloembollen, het organiseren van een spinning marathon en individuele donaties van de deelnemers van de 24-uurs estafette rit.

Team Onings heeft voor de 24-uurs estafette rit 6 keer 16 renners afgeleverd die een afstand van ongeveer 30 km op de fiets hebben afgelegd. De meeste renners hebben alle 6 ritten gereden. Tijdens, en aan het eind van de estafette rit waren er mooie presentaties van renners en donaties, gevold door een feest om het mooi eindbedrag van € 225.700 te vieren.

Namens Team Onings, bedanken wij iedereen die bollen hebben gekocht, hebben meegefietst tijdens de spinning marathon of op een andere manier hebben gedoneerd. Ook chapeau voor de organisatie van De Westlandse Ride, voor het in goede banen leiden van het evenement.

Volg ons op social media