Home » Team Westland doopt tulp ‘Tourmalet’

Onings Holland

Flowerbulbs

Team Westland doopt tulp ‘Tourmalet’

Honselersdijk, 26 maart 2021 – Op vrijdag 26 maart is in de proefkas van P.F. Onings BV de tulp ‘Tourmalet’ gedoopt door Dirk Huis, voorzitter van Team Westland.

Deze schitterende diep rode tulp met gele gefranjerde rand wordt geteeld door het gerenommeerde ‘Pater Bloembollen BV’ in Spierdijk en is een zeer mooie aanwinst binnen het tulpensortiment.

Tevens heeft Team Westland een cheque in ontvangst mogen nemen t.w.v. 5.000 Euro. Dit bedrag is opgebracht door het personeel van Onings BV met de verkoop van bollen(pakketten) in het najaar van 2020.

Team Westland is een stichting die op een sportieve manier geld inzamelt voor instellingen en initiatieven, die rechtstreeks of zijdelings verband hebben met kanker of onderzoek naar kankerbestrijding. Op 6 oktober van dit jaar zullen een grote groep fietsers en wandelaars  de berg Toumalet in de Franse Pyreneeën beklimmen. Tijdens dit evenement zal Team Westland een aantal ‘Tourmalet’-bloembollen planten, die door Onings BV beschikbaar worden gesteld.

Volg ons op social media